Image
Top
Menu

Samenwerken?

Wat kan SAMEN marketing voor u betekenen?

Wij zijn er om u te helpen met alle mogelijke marketing- en communicatievraagstukken binnen uw bedrijf.

Samen met u vinden we heldere en creatieve oplossingen. Wij geven u nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, een nieuw elan. Al deze ingrediënten verwoorden we in een allesomvattend strategisch marketingplan. Een strategisch plan met duidelijke doelstellingen en visie. Een plan waar u, de ondernemer, voor de volle honderd procent achter staat.

Samen brengen we het plan tot leven. We ontwikkelen nieuwe huisstijlen, websites of (online) campagnes, wat maar nodig is om uw doelstellingen te realiseren. Na de reis blikken we terug en leren van de ervaring. We maken weer nieuwe plannen en starten een nieuw avontuur.

Samenwerken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat bieden wij u

Als ondernemer kunnen onderstaande onderwerpen u bezig houden:

Concurrentieanalyse

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

Een diepgaande concurrentieanalyse begint met het verzamelen van gegevens. Intern binnen uw bedrijf, wat vertellen de verkoopmedewerkers, zij zijn vaak een grote bron van informatie. Wat geven uw klanten aan, waarom kopen ze uw product (en niet dat van de ... Read More

Heldere communicatie

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

Door een visie, duidelijke strategieën en doelstellingen voor uw bedrijf te bepalen en vast te leggen in een marketing- en communicatieplan, zet u een eerste stap naar eenduidige communicatie. Van belang is dat u, als ondernemer, uw medewerkers deelgenoot maakt ... Read More

Nieuwe website

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

SAMEN marketing is de juiste partner om uw bedrijf een geheel nieuw gezicht te geven op internet. Een nieuwe website is vaak het begin. Wij nemen alle zorg uit uw handen. Van concept tot realisatie, zelfs het onderhoud kunnen wij ... Read More

Altijd een actuele website

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

De tijd staat nooit stil. Uw website wel? Vaak ontbreekt het u, als ondernemer, aan tijd, om uw website regelmatig te actualiseren. SAMEN marketing biedt u de helpende hand.

SAMEN marketing houdt uw website actueel volgens uw wensen. We ... Read More

Markt in beweging

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

Uw markt is altijd in beweging. U, als ondernemer, wilt uw voornaamste doelgroepen en grootste concurrenten in het oog houden. U wenst te weten wat er speelt.

Marktonderzoek hoe pak ik dat aan? Regelmatig marktonderzoek uitvoeren op internet evenals in ... Read More

Klanten bereiken

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

Belangrijke vragen in deze zijn: wie zijn uw klanten? Wat zijn de algemene kenmerken? Wat beweegt hen? Op basis van bestaande informatie binnen uw bedrijf maken we samen een profiel van uw klanten. Aanvullend marktonderzoek kan helpen specifieke antwoorden te ... Read More

Verkoop stimuleren

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

De eerste stap is om samen helder te krijgen “Waarom stagneert de verkoop van mijn product” of misschien zelfs wel “Waarom lopen de verkopen terug?”. Dit kan door interne (verkoop)gegevens te analyseren, maar regelmatig is aanvullend marktonderzoek nodig.

Wanneer de ... Read More

Online marketing

4 februari 2014 | Petra Waterschoot

De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan in een ijl tempo. Belangrijk is om keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Wat is online marketing? Wat heeft waarde voor mijn bedrijf? Wat wordt de online strategie van mijn bedrijf?

Vragen ... Read More

Wij kunnen u helpen! Met nieuw inzicht en duidelijk marketing communicatie advies. Wij helpen u met de implementatie van de adviezen en strategieën.