Image
Top
Menu

Referenties

Wat vinden anderen van SAMEN marketing

Enkele klanten vertellen over hun ervaring met SAMEN marketing.

KATABA tableSAMEN marketing Deurne Kataba table

“Petra gaat pro-actief op zoek naar mogelijke verbeteringen en oplossingen. Het is prettig om met iemand samen te werken die met verfrissende en verrassende ideeën komt om onze onderneming verder te laten groeien”
Lees meer…

Kinderopvang ’t Boerderijke

SAMEN marketing communicatie 't-Boerderijke

“Petra heeft onze website helemaal opnieuw gestructureerd en ingericht, de wensen van onze klanten stonden daarbij centraal. De nieuwe website is overzichtelijk, klantvriendelijk en uitnodigend, maar ook speels en kleurrijk – een goede afspiegeling van onze kinderopvang.

Op het gebied van marketing en communicatie voor het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang van ’t Boerderijke denkt Petra constructief mee. Het is plezierig om een klankbord te hebben.”
Lees meer…

Nature’s Green Group

SAMEN marketing communicatie Deurne“Onze website was aan vernieuwing toe. SAMEN marketing heeft gezorgd voor een overzichtelijke structuur, fris design, heldere teksten en pakkende foto’s – alles onder één dak. Kernwoorden die de samenwerking het best omschrijven zijn: beginnen bij de basis, zorgvuldigheid, snelheid, vakkennis en het streven naar de beste kwaliteit.”
Lees meer…