Image
Top
Menu

Nature’s Green Group

Moderne, frisse, overzichtelijke en toegankelijke website

SAMEN marketing heeft een nieuwe website gemaakt voor Nature’s Green Group. Eigenaar Rob Bakker vertelt over het proces:

“Onze website was aan vernieuwing toe. SAMEN marketing heeft gezorgd voor een overzichtelijke structuur, fris design, heldere teksten en pakkende foto’s – alles onder één dak.

Ook al verkopen wij niets online vind ik het als ondernemer toch belangrijk om aanwezig te zijn op het internet. Wij gebruiken de website primair om mensen te informeren over ons tuindersbedrijf, wie we zijn, waar we voor staan en hoe we werken. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen van onze gezonde producten geniet, vandaar een tiental pagina’s met lekkere komkommer en tomaten recepten.

De samenwerking met SAMEN marketing is ons goed bevallen. Na een diepgaande discussie over ons bedrijf en onze wensen is Petra zelfstandig aan de slag gegaan om de structuur  van de nieuwe website te bepalen. Deze structuur hebben we daarna besproken en verder in detail ingevuld. De volgende stap was het design, het schrijven van de nieuwe teksten en de foto’s. Ook daar heeft Petra weer het voortouw genomen en haar voorstellen met ons afgestemd. Het bouwen van de website kon beginnen. Binnen de kortste keren was onze nieuwe website in de lucht. We zijn erg blij met het resultaat.
Kernwoorden die de samenwerking het best omschrijven zijn: beginnen bij de basis, zorgvuldigheid, snelheid, vakkennis en het streven naar de beste kwaliteit.”

Rob Bakker
Eigenaar Nature’s Green Group

SAMEN marketing communicatie Deurne natures green group