Image
Top
Menu

Kinderopvang ’t Boerderijke

MEER dan alleen een nieuwe uitstraling op het internet

SAMEN marketing ontwikkelde voor de kinderopvang ’t Boerderijke een geheel nieuwe website en verzorgt nu het onderhoud. Eigenaresse Anita van der Kant vertelt over de samenwerking:

“SAMEN marketing bestond nog maar net, toen ik Petra vroeg een nieuwe website te ontwikkelen voor kinderopvang ‘t Boerderijke.

Onze kinderopvang staat garant voor een veilig tweede thuis, waarin wij de kinderen op een leuke, gezellige en positieve manier opvangen. De nieuwe website past perfect bij onze filosofie en vormt een eersteklas digitaal visitekaartje van onze opvang.
Petra heeft onze website helemaal opnieuw gestructureerd en ingericht, de wensen van onze klanten stonden daarbij centraal. De nieuwe website is overzichtelijk, klantvriendelijk en uitnodigend, maar ook speels en kleurrijk – een goede afspiegeling van onze kinderopvang.

De samenwerking met SAMEN marketing bevalt goed. Petra verzorgt nu ook het onderhoud aan onze website. Ze publiceert nieuwe artikelen en foto’s correct en snel. Ze beantwoordt mijn vragen zorgvuldig en is altijd bereid te helpen om problemen op te lossen. Ze komt met ideeën om de website te verbeteren – zo maken we nu een referentie pagina met referenties en anekdotes van ouders maar we laten ook de kinderen zelf aan het woord.
Op het gebied van marketing en communicatie voor het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang van ’t Boerderijke denkt Petra constructief mee. Het is plezierig om een klankbord te hebben.”

Anita van der Kant
Eigenaresse kinderopvang ’t Boerderijke te Deurne

SAMEN marketing communicatie Deurne 't-Boerderijke-detail